WIE BEN IK

Omdat mediation over persoonlijke zaken gaat, kan ik mij voorstellen dat het voor u belangrijk is te weten bij wie u aan tafel komt. Daarom stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Brenda Bouma-Reeder en ik ben sinds 2021 als registermediator aangesloten bij de Mediationfederatie Nederland (MfN), hèt Nederlandse kwaliteitsregister van mediators. Dit register is erkend door de Raad voor Rechtsbijstand en de Raad voor de Rechtspraak. MfN-registermediators zijn getoetste en gekwalificeerde mediators die partijen begeleiden bij het zoeken naar oplossingen voor hun conflicten. Ik ben geaccrediteerd arbeids- en familiemediatior. 

Naast mijn mediationpraktijk ben ik al ruim 25 jaar werkzaam binnen het HR-gebied. Momenteel ben ik parttime werkzaam als Adviseur Mens & Organisatie. Tevens ben ik vrijwillig buurtbemiddelaar. Doordat ik naast mijn mediationpraktijk ook anderszins werkzaam ben, weet ik als geen ander welke conflicten er kunnen spelen en wat deze conflicten bij partijen teweeg kunnen brengen. Maar ook welke impact veranderingen in een privé of zakelijke situatie op mensen kan hebben en wat dat met hen doet.  

Als compassievolle mediator ben ik doelgericht werkzaam voor beide partijen. Ik vind het belangrijk dat beide partijen hun verhaal in een veilige setting op tafel kunnen leggen en zich gehoord voelen. Op die manier ontstaat er ruimte om elkaar weer te zien en te begrijpen waardoor men ook weer kan verbinden en tot een oplossing kan komen. 

Ik hanteer voor mijn mediationwerkzaamheden het MfN-Mediationreglement en conformeer me aan de Gedragsregels voor de MfN-registermediator